Onze visie

Jouw verlangen is de leidraad, de vorm is daaraan ondergeschikt.

De Vision Quest of Natuurretraite komt voort uit de tradities van Noord-Amerikaanse indianen. Ons uitgangspunt is, dat de vorm aansluit bij deze tijd en jouw persoonlijke doelstelling. In de voorbereiding staat de vraag centraal, waarvoor jij op Vision Quest wilt gaan. Binnen de ruimte die het programma biedt geven wij jou graag de mogelijkheid om een eigen weg te gaan die jouw eigen proces zoveel mogelijk ondersteunt. Jouw verlangen is de leidraad, de vorm is daaraan ondergeschikt. 

 

Verbinding. Voor het aangaan van jouw proces is een veilige omgeving noodzakelijk. Daarom staat verbinding staat centraal tijdens de Vision Quest. Verbinding met de natuur en andere dimensies maakt dat we ons open stellen voor alle zichtbare en onzichtbare hulp. Verbinding van de staf  met de deelnemers is erop gericht om je zo goed mogelijk te ondersteunen.  Met elkaar vormen we tijdens deze periode een gemeenschap  waarin iedereen kan leren, waarin we respectvol met elkaar omgaan en waarin alles er mag zijn zonder oordeel. Voor de integratie van jouw quest of retraite in je dagelijks leven is het ook belangrijk dat je jezelf omringt met mensen die jou en jouw proces volledig respecteren.

 

..... "In essentie heb ik doorleefd dat door je angst onder ogen te durven, willen en kunnen zien die angst minder wordt en je die angst niet meer gaat aantrekken. Ik had grote angst voor teken, maar ik heb geen enkele teek aangetrokken. Dankzij deze ervaring geef ik mezelf nieuwe mogelijkheden en kansen, o.a. om nieuwe mensen te leren kennen en verder spiritueel als mens te kunnen groeien" .......
Vincent