Voorbereiding

Je vraag zo helder mogelijk krijgen.

Naarmate het voor jou duidelijker is waarvoor je je op quest gaat, zul je meer bewust je quest ervaren. Daarom vragen we van deelnemers een motivatiebrief te schrijven en een afspraak te maken voor een intakegesprek met één van de begeleiders. Die kan dan uit eigen ervaring je vragen beantwoorden en helpen om je intentie waarvoor jij op Vision Quest gaat te verduidelijken. Na het intakegesprek raden we je aan als verdere voorbereiding een wandeling in de natuur te maken van zonsopgang tot zonsondergang of andersom.

  

Voor de deelnemers organiseren wij een voorbereidingsdag. Op deze dag ontmoeten we elkaar en krijg je praktische informatie. Een zweethutceremonie ondersteunt je in je voorbereiding op de quest.

 Heb je belangstelling? Lees dan verder onder praktische informatie en neem contact op met een van de begeleiders.

..... "Ik wilde op Vision Quest omdat ik op een kruispunt van mijn leven stond en de tijd wilde nemen om goed te voelen wat mijn volgende stap zou zijn. De Vision Quest heeft me geholpen om niet alleen met mijn ratio de mogelijke keuzes te beredeneren, maar op een dieper zijnsniveau meer helderheid te krijgen. 
Het schilderij dat ik direct na de Vision Quest gemaakt heb staat in mijn huiskamer. Het geeft me nog steeds rust en focus en helpt bij het maken van vervolgkeuzes....."
Ariane